Wat anderen zeggen #reviews

Wat zeggen oud-collega’s over samenwerken met mij?

Hidde Ophoff – Marketing Manager bij Charlie’s Travels

“Heb altijd erg genoten met Josien samen te werken, ze is altijd vrolijk, creatief, super bereid om te helpen en heeft veel brede kennis op het gebied van content en social media. Ze is een goede aanvulling voor het team geweest met veel kennis van FB Advertising en andere social media kanalen. Josien heeft er voor gezorgd dat we veel efficiënter werden en wist perfect hoe ze onze doelgroepen moest bereiken. Ook door haar creatieve en humoristische schrijfstijl wist ze altijd veel engagement te creëren. Verder moest Josien weinig gemanaged worden en kon ik haar lekker haar werk laten doen. Ze werkt gestructureerd en weet overzichtelijk resultaten te presenteren.”

Frank Janssen – oprichter en eigenaar Frankwatching B.V.

“Ruim 4 jaar heb ik bij Frankwatching met Josien mogen samenwerken, een periode waarin ze heeft laten zien van vele markten thuis te zijn. Ze startte als redacteur & communitymanager, heeft daarnaast haar kwaliteiten getoond op het vlak van copywriting & contentmarketing. Last but not least was ze 4 jaar als productmanager commercieel verantwoordelijk voor Frankwatching Jobs. In die laatste rol kwamen haar andere talenten natuurlijk ook bijzonder goed van pas. Bovenal is Josien een prettige collega met wie je ook veel lol kunt hebben.”

Maaike Hoekstra – E-mailmarketeer bij Frankwatching

“In de tijd dat ik met Josien (bijna 4 jaar) heb mogen samenwerken heb ik haar leren kennen als een leuke spontane vrouw die ontzettend creatief is. Vraag haar om mee te denken met een campagne (tekst/uiting) en ze komt met geweldige ideeën. Ook weet ze goede, maar vooral inspirerende (branded) artikelen te schrijven uit vraagstukken of interviews. Ook als een vraagstuk niet helemaal duidelijk is! Naast dat Josien serieus is in haar werk kan ze er ook echt een feestje van maken. Ze zorgt voor een positieve sfeer op het werk, is altijd vrolijk en kan een luisterend oor bieden als je je hart wilt luchten.”