Copywriter of redacteur nodig?

Teksten schrijven. Iedereen kan op z’n toetsenbord rammen, maar bij de één komt er Belle uit, en bij de ander Het Beest.

Misschien is het wel niet voor jou weggelegd, of je hebt er geen zin in. Geen tijd voor. Hebt een hekel aan staren naar dat blanco vel. Weet je wat je wil vertellen, maar niet hoe je dit krachtig op papier zet? Of weet je misschien nog niet eens wát je wil vertellen, maar wel dát je iets wil vertellen? Ik pluis dit graag van A tot Z -letterlijk en figuurlijk- voor je uit.

Een goed verhaal krijg je niet zomaar op papier. Taal moet zeg maar echt je ding zijn, je moet getraind zijn in het schrijven van sterke zinnen en kunnen toveren met de structuur en opbouw van een tekst. Met jouw teksten moet je jouw doelgroep raken. Commerciële doelen behalen, zonder commercieel over te komen. Je wil een tekst die maar door doet lezen, niet een waar de lezer over de zinnen struikelt en het drie keer moet lezen om te begrijpen wat je bedoelt. En ohja: owee als er een voutje in staat, want dan kun je je zorgvuldig opgebouwde autoriteit en professionele imago ook gedag zwaaien.

Maar Josien, wat kun je dan voor me betekenen?

Check me spelling

Niemand wil zo’n spelfout maken als ik hierboven zojuist heb gedaan, toch? Niet gespot*? Nou, no offense, maar dan zou jij wel eens iemand kunnen gebruiken die jouw teksten checkt op spelfouten. Nu heeft dit meestal haast. Maar ik ben flexibel! Stuur je teksten naar me op en binnen 2 uur heb je ze foutloos terug, voor maar 0,05 cent per woord (1 A4 = 500 woorden = 25 euro).

*’Me’ moet natuurlijk ‘mijn’ zijn. 😉

€ 25,-

(Per 500 woorden, ongeveer één A4)

Check muh stijl

Heb je een tekst, maar word je er nog niet echt warm van? Merk je dat mensen er niet op reageren, het niet delen… het waarschijnlijk niet eens lezen? Je hoeft geen goede schrijver te zijn om goede artikelen te kunnen publiceren: je hebt vooral een goede redacteur nodig. En laat ik nou net jaren redactie-ervaring hebben als redacteur bij Frankwatching, een van de grootste online magazines van Nederland! Stuur een lap tekst naar me op en ik maak er een pareltje van.

€ 75,-

(Per 500 woorden, ongeveer één A4)

Schrijf alles voor me

Of je nu een inhoudelijk blogartikel wilt, bijvoorbeeld over de nieuwste trend in jouw branche, je site wil voorzien van SEO-teksten, een e-book of whitepaper wil hebben die jou aan klanten  of passief inkomen helpt en je autoriteit verhoogt, pakkende captions zoekt voor je social media posts of zelfs je site helemaal wil herschrijven… Ik kan het voor je regelen. Hit me up!

Prijs op aanvraag

Wil je met mij harder online groeien?

Mail, app of bel me en we plannen snel een kennismakingsgesprek in. Ik kijk met alle liefde en plezier met je mee wat voor jouw bedrijf en jouw doelen handig is. Voor mij gaat jou en jouw business helpen namelijk vóór mijzelf verkopen. Jij blij, ik blij.