Waarvoor kun je social advertising inzetten?

Geïnteresseerden warmhouden met retargeting

Retargeting is simpel gezegd het opnieuw bereiken van een groep mensen die al eens een interactie met jou hebben gehad en je hoogstwaarschijnlijk al kennen. Een warme doelgroep dus, waarbij de koopintentie veel hoger is! Denk hierbij aan je websitebezoekers, je Facebookvolgers, of mensen die op je Instagramprofiel zijn geweest. Door de Facebookpixel in je websitecode te installeren, kun je van deze mensen doelgroepen maken voor je advertentiecampagnes. Bijna niemand koopt direct wat van jou, wat dit de ideale manier maakt om geen potentiële klanten te verliezen.

Nieuwe klanten vinden met lookalike-doelgroepen

Lookalike-doelgroepen vind ik één van de meest interessante manieren om mensen te vinden die jouw product of dienst nog niet kennen, maar zeer waarschijnlijk wél geïnteresseerd zullen zijn. Waarom? Lookalike-doelgroepen bouw je met bijvoorbeeld een e-mailbestand van je huidige klanten, je voormalige websitebezoekers of mensen die je profiel of posts geliked hebben. Het slimme systeem van Facebook converteert deze data naar Facebook- of Instagramprofielen en zoekt mensen met soortgelijke profielen. Dikke kans dat zij jou ook leuk zullen vinden!

Waarom is het slim om jouw social media advertising aan mij over te laten?

  • Ik ben gecertificeerd expert en draai alweer meer dan een jaar lang wekelijks campagnes
  • Ik heb al voor meer dan €25.000 advertentiebudget geadverteerd, waardoor ik eindeloos heb kunnen experimenteren om te ontdekken wat het beste werkt
  • voor mijn eerste social advertising-klant heb ik in een maand tijd het bereik van hun social advertisingcampagnes verdriedubbeld, puur door optimalisatie (geen verhoging van budget)

Wil je met mij harder online groeien?

Mail, app of bel me en we plannen snel een kennismakingsgesprek in. Ik kijk met alle liefde en plezier met je mee wat voor jouw bedrijf en jouw doelen handig is. Voor mij gaat jou en jouw business helpen namelijk vóór mijzelf verkopen. Jij blij, ik blij.