Social advertising specialist nodig?

Wist je dat het heel makkelijk is om veel te veel geld uit te geven aan adverteren op Facebook en Instagram? Die ‘boost-knop’ laat het heel makkelijk lijken, maar je vult hier vooral Zuckerberg’s portemonnee mee. Er zijn honderden opties die -als je weet wat je doet- jouw advertenties supergoed laten converteren zonder de hoofdprijs te betalen. Hallelujah!

Waarvoor kun je social advertising inzetten?

Geïnteresseerden warmhouden met retargeting

Retargeting is simpel gezegd het opnieuw bereiken van een groep mensen die al eens een interactie met jou hebben gehad en je hoogstwaarschijnlijk al kennen. Een warme doelgroep dus, waarbij de koopintentie veel hoger is! Denk hierbij aan je websitebezoekers, je Facebookvolgers, of mensen die op je Instagramprofiel zijn geweest. Door de Facebookpixel in je websitecode te installeren, kun je van deze mensen doelgroepen maken voor je advertentiecampagnes. Bijna niemand koopt direct wat van jou, wat dit de ideale manier maakt om geen potentiële klanten te verliezen.

Nieuwe klanten vinden met lookalike-doelgroepen

Lookalike-doelgroepen vind ik één van de meest interessante manieren om mensen te vinden die jouw product of dienst nog niet kennen, maar zeer waarschijnlijk wél geïnteresseerd zullen zijn. Waarom? Lookalike-doelgroepen bouw je met bijvoorbeeld een e-mailbestand van je huidige klanten, je voormalige websitebezoekers of mensen die je profiel of posts geliked hebben. Het slimme systeem van Facebook converteert deze data naar Facebook- of Instagramprofielen en zoekt mensen met soortgelijke profielen. Dikke kans dat zij jou ook leuk zullen vinden!

Waarom is het slim om jouw social media advertising aan mij over te laten?

  • Ik ben gecertificeerd expert en heb sinds 2018 al honderden campagnes gedraaid
  • Ik heb al voor meer dan €25.000 advertentiebudget geadverteerd, waardoor ik eindeloos heb kunnen experimenteren om te ontdekken wat het beste werkt
  • voor mijn eerste social advertising-klant heb ik in een maand tijd het bereik van hun social advertisingcampagnes verdriedubbeld, puur door optimalisatie (geen verhoging van budget)

Wie ben ik?

Leuk allemaal, maar natuurlijk ook belangrijk om te weten met wie je dan samen gaat werken. Ik ben Josien Harder (26) en ga helemaal AAN als ik andere ondernemers kan helpen harder te groeien door ze te ontzorgen op het gebied van online marketing. Want ik weet als geen ander hoeveel er komt kijken bij ondernemen, en hoe erg je tegen bepaalde onderdelen hiervan (bijvoorbeeld marketing en sales) op kunt zien en het maar uitstelt en uitstelt. Waardoor je jouw groei ook uitstelt! En dat is zonde.

Door mijn 6 jaar werkervaring als online marketeer ben ik best wel een beetje een supernerd op het gebied van online strategie, branding, bloggen, copywriting, social advertising, SEO en WordPress. Of je nu wil dat ik jouw online marketing voor je uitvoer, het je leer of regelmatig met je brainstorm en je een schop onder de kont geef: I’m your girl! En maar een appje van je vandaan.

Wil je met mij harder online groeien?

Mail, app of bel me en we spreken elkaar snel! Ik kijk met alle liefde en plezier met je mee wat voor jouw bedrijf en jouw doelen handig is. Voor mij gaat jou en jouw business helpen namelijk vóór mijzelf verkopen. Jij blij, ik blij.