SEO-specialist nodig?

Zoekmachineoptimalisatie. Lekker woord voor galgje, maar zéker ook heel lekker om jouw business online nog harder te laten groeien. Als jouw website goed vindbaar is in Google, vinden meer klanten je. Zonder voor dure Google Ads te betalen. Simple as that!

Teksten herschrijven

Als je weet op welke woorden jouw doelgroep zoekt, oftewel op welke woorden je hoger wil scoren in Google, is de volgende stap: teksten herschrijven! Of opnieuw schrijven, dat kan natuurlijk ook. Maar let op: het is heel belangrijk dat je teksten alsnog lekker leesbaar zijn! Want als je potentiële klant op je website terechtkomt, maar snel weer wegklikt omdat de tekst niet lekker leest… ja, dan heb je er ook geen ene r**t aan natuurlijk. Het gebruiken van woorden en termen voor SEO kan al snel onnatuurlijk overkomen. Ik schrijf je teksten zo dat het lekker leest én hoog scoort!

€ 75,-

(Per 500 woorden, ongeveer één A4)

Website opnieuw inrichten

Bij SEO komt véél meer kijken dan alleen het juiste gebruik van woorden. Er zit ook een technische kant aan, die minstens net zo belangrijk is. Na het doen van een zoekwoordenanalyse en het schrijven en uploaden van je nieuwe teksten, moet je aan de achterkant van je website ook nog een en ander goed instellen. Met dit totaalpakket ga ik je website van top tot teen optimaliseren voor Google, van analyse tot implementatie. En dan neem ik ook écht ieder mogelijk hoekje mee.

€ 499

(max. 5 websitepagina’s,
meer pagina’s in overleg)