Heb je snel nieuwe inspiratie en input nodig voor jou en je bedrijf?

In deze speciale korte sessie van 2 uur help ik jou met een shitload aan inspiratie voor jouw online marketingstrategie. Al deze inspiratie en ideeën vat ik daarna binnen 72 uur samen in een concreet advies, zodat jij direct verder kunt.

Geen getreuzel en eeuwig op en neer mailen en appen, maar gewoon snel, kort en to the point.

Heb je niet alleen marketingvragen maar kun je ook advies gebruiken rondom je branding? Om deze sessie nog waardevoller te maken bied ik in samenwerking met Mister Magpie de Powersessie Plus aan. Als je deze boekt zal Leontine Jacobs aanschuiven, breiden we de sessie uit en bundelen we onze marketing & branding krachten samen. Dan heb je er in één klap nog een hele bak aan ervaring, inspiratie en advies bij.

Powersessie

Strategische sessie rondom jouw hulpvraag met Josien (2 uur)

Binnen 72 uur jouw persoonlijke advies uitgewerkt in een strategisch document

Advies over jouw online strategie

€395,- ex btw

Powersessie Plus

Strategische sessie rondom jouw hulpvraag met Josien én Leontine (3 uur)

Binnen 72 uur jouw persoonlijke advies uitgewerkt in een strategisch document

Advies over jouw online strategie

Advies over jouw merk & branding

€750,- ex btw

Voorbeelden van hulpvragen die we in een Powersessie (Plus) op kunnen lossen

 • Ik weet niet hoe ik mezelf moet positioneren, wat is mijn verhaal?
 • Wie is mijn doelgroep eigenlijk en hoe bereik ik die?
 • Hoe breng ik op de juiste manier mijn boodschap over?
 • Hoe zorg ik voor authentieke online zichtbaarheid?
 • Hoe zorg ik dat ik aan de lopende band potentiële klanten krijg?
 • Hoe bouw en onderhoud ik een marketingfunnel?
 • Waar vind ik klanten en hoe krijg ik ze zover dat ze van me kopen?
 • Wat is een goede salesstrategie zonder continu aan acquisitie te hoeven doen?
 • Welke online kanaal is voor mijn bedrijf het meest winstgevend?
 • Wat is mijn purpose, mijn why?
 • Hoe draagt mijn bedrijf bij aan het leven wat ik wil neerzetten, wat ik belangrijk vind?
 • Ik heb heel veel te bieden, maar hoe breng ik die waarde goed over op anderen?
 • Hoe verkoop ik mijn diensten beter?
 • Social media lijkt niks voor mij, hoe ga ik er mee om als ik toch online zichtbaar wil zijn?
 • Hoe zorg ik dat mijn bedrijf in lijn ligt met wie ik echt ben?
 • Hoe vind ik mijn niche?
 • Hoe val ik op in social media-land?
 • Zijn er zakelijke kansen die ik nu over het hoofd zie?”

Voor wie?

Voor ondernemers of bijna-ondernemers. Voor iedereen die hulp nodig heeft met zijn verhaal, missie of online strategie. Voor iedereen die een frisse blik nodig heeft. Voor iedereen die wil sparren en snel geholpen wil worden. Herken je dit en heb jij nieuwe inspiratie of input nodig? Boek een sessie!

Waarom?

Omdat wij dondersgoed weten dat het voor ons ondernemers soms heel eenzaam én lastig kan zijn om alles maar alleen uit te vogelen. Na deze sessie heb jij advies van een marketing- en/of branding-expert en heb je inzicht in wat jouw volgende stappen zijn. Die je met het volste vertrouwen kunt gaan nemen!

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Kun jij wel een schop onder je kont gebruiken? Of juist een aanmoedigende peptalk? Op zoek naar een sparringpartner om weer vooruit te kunnen?

Door wie?

Leontine Jacobs

Co-founder Mister Magpie

Leontine Jacobs is merkstrateeg en personal branding expert. Ze is creatief, daadkrachtig en strategisch. Wordt zielsgelukkig van sterke, betekenisvolle branding. Stelt de juiste vragen en is recht door zee.

Een van de weinigen creatieven die daarnaast ook nog eens verrassend doelgericht en georganiseerd is. Ja, ze bestaan!

Strategische input nodig? Jouw merk naar een volgend niveau tillen? Leo is your girl.

In de Powersessie Plus stelt ze rake vragen en geeft ze jou persoonlijk branding- en online content-advies waar je mee verder kunt.

Josien Harder

Founder Harder online groeien

Josien Harder is online marketing expert en founder van Harder online groeien. Zelfbenoemde supernerd op het gebied van online marketingstrategie.

Bouwt marketing- en salesfunnels alsof het Duplo is. Zij verdiende haar marketing-strepen bij Frankwatching en sustainable travel agency Charlie’s Travels.

Online strategie, funnels, SEO, social media advertising… zij wordt er niet meer duizelig van.

In de sessie duikt ze in jouw doelen en ambities om zo een passend marketingadvies te geven.