Je weet dat online marketing belangrijk is om nieuwe klanten te krijgen. Maar waar moet je beginnen? Waar vind je jouw klanten en hoe krijg je ze zover dat ze van jou kopen? Welk kanaal is voor jouw bedrijf het meest winstgevend en hoe kun je dit zelf slim aanpakken? Ik leer het je graag!

  • Word je duizelig van alle mogelijkheden in online marketing en wil je vooral niet doen wat íedereen doet maar gewoon wat bij jou past? 
  • Weet je niet waar je moet beginnen en waar je prioriteit aan moet geven?
  • Wil je de juiste kennis en ervaring leren zonder uuuuren zelfstudie?
  • Zoek je een partner in crime die jou een schop onder je kont geeft en je altijd helpt en feedbackt?

Na dit traject:

Weet je wie jouw ideale klant is en waar je die kunt vinden

Heb jij helder welke mogelijkheden en kansen er zijn in online marketing en welke bij jou en je bedrijf passen

Heb je zonder uren zelfstudie heel veel kennis over online marketing, welke je direct toepast op jouw bedrijf

Heb je een online marketingstrategie die je ook zelf kunt uitvoeren én volhouden

Heb je flinke stappen gemaakt in het professionaliseren van jouw bedrijf

Ga je HARDER ONLINE GROEIEN!

Ben je benieuwd of dit iets voor je is? Plan hier een call in en ik kijk met alle liefde en plezier met je mee of dit voor jouw bedrijf en jouw doelen handig is.

Wie ben ik?

Om echt vooruit te kunnen komen, hebben veel ondernemers toch een expert nodig waar ze van kunnen leren, waar ze face to face mee kunnen overleggen en waar ze hun ideeën kwijt kunnen. Iemand die je inspireert met feedback en andere invalshoeken, en notabene: iemand die je verantwoordelijk houdt. And that would be me! Wie ik ben?

Ik ben Josien Harder (26) en woon in Eindhoven. Ik ga helemaal AAN als ik andere ondernemers mag helpen harder (what’s in a name) te groeien met hun online business.

Want dat is mijn missie: zorgen dat alle ondernemers marketing makkelijk gaan vinden en zelf weten hoe ze via online kanalen hun bedrijf kunnen laten groeien.

Door mijn 7 jaar werkervaring als online marketeer ben ik best wel een beetje een supernerd op het gebied van online strategie, social advertising, contentmarketing, branding, bloggen, copywriting, social media strategie, SEO en WordPress. Al deze kennis draag ik met liefde over aan jou!

Hoe ik zoveel weet over online marketing? Ik heb bijna 5 jaar bij Frankwatching gewerkt als online marketeer en heb daarna een jaar voor digital travel startup Charlie’s Travels gewerkt als social advertising marketeer. Daarna heb ik nog 1 jaar gefreelanced voor verschillende bedrijven en ZZP’ers. Ook heb ik meerdaagse social advertising trainingen gevolgd en heb ik inmiddels ontelbaar veel campagnes gedraaid.

Fun fact… ik houd me als echte early adaptor al sinds mijn 16e bezig met online marketing. Toen startte ik namelijk met mijn HBO-opleiding Communicatie, welke ik behaald heb met een minor in Online Marketing Strategie en een afstudeeronderzoek over de rol van social media in de customer journey.

Heb je vragen? Twijfel niet en mail me op hoi@josienharder.nl of stuur een DM via Instagram @josienharder! Wil je met me werken? Plan hier je gratis en vlijblijvende call in.