• Wat bied ik?

    #aanbod

SCHRIJVEN.

Teksten schrijven. Iedereen kan op z’n toetsenbord rammen, maar bij de één komt er Belle uit, en bij de ander Het Beest.

Misschien is het wel niet voor jou weggelegd, of je hebt er geen zin in. Geen tijd voor. Hebt een hekel aan staren naar dat blanco vel. Weet je wat je wil vertellen, maar niet hoe je dit krachtig op papier zet? Of weet je misschien nog niet eens wát je wil vertellen, maar wel dát je iets wil vertellen? Ik pluis dit graag van A tot Z -letterlijk en figuurlijk- voor je uit.

Een goed verhaal krijg je niet zomaar op papier. Taal moet zeg maar echt je ding zijn, je moet getraind zijn in het schrijven van sterke zinnen en kunnen toveren met de structuur en opbouw van een tekst. Met jouw teksten moet je jouw doelgroep raken. Commerciële doelen behalen, zonder commercieel over te komen. Je wil een tekst die maar door doet lezen, niet een waar de lezer over de zinnen struikelt om te begrijpen wat je bedoelt. En ohja: owee als er een voutje in staat, want dan kun je je zorgvuldig opgebouwde autoriteit en professionele imago ook gedag zwaaien.

Maar Josien, wat voor teksten kun je dan voor me schrijven?

Jij roept, ik draai! Of je nu:

– een inhoudelijk blogartikel wilt, bijvoorbeeld over de nieuwste trend in jouw branche;
– je site wil voorzien van SEO-teksten;
– een e-book of whitepaper wil hebben die jou (aan) klanten helpt, je autoriteit verhoogt of je zelfs passief inkomen brengt;
– pakkende captions zoekt voor je social media posts;
– of zelfs je site helemaal wil herschrijven…

I’m your woman! En via hoi@josienharder.nl maar één klik van je vandaan, mocht je geïnteresseerd zijn in een leuk, vrijblijvend, gesprek waarin ik je ongetwijfeld al advies en tips geef – kan m’n enthousiasme gewoon slecht voor me houden.

Redigeren

Heb je een tekst, maar word je er nog niet echt warm van? Merk je dat mensen er niet op reageren, het niet delen… het waarschijnlijk niet eens lezen? Je hoeft geen goede schrijver te zijn om goede artikelen te kunnen publiceren: je hebt vooral een goede redacteur nodig. En laat ik nou net jaren redactie-ervaring hebben als redacteur bij Frankwatching, een van de grootste online magazines van Nederland! Hier toverde ik dag in dag uit artikelen van gepassioneerde experts om tot echte pareltjes. 😉

Check me spelling

Niemand wil zo’n spelfout maken als ik hierboven zojuist heb gedaan, toch? Niet gespot*? Nou, no offense, maar dan zou jij wel eens iemand kunnen gebruiken die jouw teksten checkt op spelfouten. Nu heeft dit meestal haast. Maar ik ben flexibel! Stuur je teksten naar me op en binnen 2 uur heb je ze foutloos terug, voor maar 0,05 cent per woord (1 A4 = 500 woorden = 25 euro).

*’Me’ moet natuurlijk ‘mijn’ zijn. 😉

Adverteren op Facebook en/of Instagram

Wist je dat het heel makkelijk is om veel te veel geld uit te geven aan adverteren op Facebook en Instagram? Die ‘boost-knop’ laat het heel makkelijk lijken, maar je vult hier vooral Zuckerberg’s portemonnee mee. Er zijn honderden opties die -als je weet wat je doet- jouw advertenties supergoed laten converteren zonder de hoofdprijs te betalen. Hallelujah!

Waarom is het slim om jouw social media advertising aan mij over te laten?

  • Ik ben gecertificeerd expert en draai alweer meer dan een jaar lang wekelijks campagnes
  • Ik heb al voor meer dan €25.000 advertentiebudget geadverteerd, waardoor ik eindeloos heb kunnen experimenteren om te ontdekken wat het beste werkt
  • voor mijn eerste social advertising-klant heb ik in een maand tijd het bereik van hun social advertisingcampagnes verdriedubbeld, puur door optimalisatie (geen verhoging van budget)