• Wat kan ik voor je doen?

    #aanbod

Copywriting

Teksten schrijven. Iedereen kan op z’n toetsenbord rammen, maar bij de één komt er Belle uit, en bij de ander Het Beest. Misschien is het wel niet voor jou weggelegd, of je hebt er geen zin in. Geen tijd voor. Hebt een hekel aan staren naar dat blanco vel. Weet je wat je wil vertellen, maar niet hoe je dit krachtig op papier zet? Of weet je misschien nog niet eens wát je wil vertellen, maar wel dát je iets wil vertellen? Ik pluis dit graag van A tot Z -letterlijk en figuurlijk- voor je uit.

Social advertising

Wist je dat het heel makkelijk is om veel te veel geld uit te geven aan adverteren op Facebook en Instagram? Die ‘boost-knop’ laat het heel makkelijk lijken, maar je vult hier vooral Zuckerberg’s portemonnee mee. Er zijn honderden opties die -als je weet wat je doet- jouw advertenties supergoed laten converteren zonder de hoofdprijs te betalen. Hallelujah!

Wat zeggen anderen over mij?

 

“Heb altijd erg genoten met Josien samen te werken, ze is altijd vrolijk, creatief, super bereid om te helpen en heeft veel brede kennis op het gebied van content en social media.”

Hidde Ophoff, Marketing Manager @ Charlie’s Travels

“Josien weet over iedere tekst de juiste tone of voice te gooien. Ze heeft verschillende campagnes gedraaid die met oog voor detail en strategisch denken telkens de juiste doelgroep aanspraken.”

Maudy Hendriks, online marketeer @ Charlie’s Travels

“Josien heeft haar kwaliteiten getoond op het vlak van copywriting & contentmarketing, maar ook laten zien van vele markten thuis te zijn.”

Frank Janssen, eigenaar en oprichter Frankwatching

“She is a very well organised social media and content manager which helped our company to increase the number of leads.”

Remon Bloemberg, Head of Growth @ Charlie’s Travels