• Bloggen

    #blogstrategie

Jij wilt bloggen.

Je weet dat bloggen belangrijk is om aan je imago en autoriteit te werken, mensen te overtuigen voor jou te kiezen, om jezelf en/of jouw bedrijf te laten zien… kortom: om zo uiteindelijk meer klanten te krijgen.

MAAR…

Waar moet je over bloggen? Hoe kom je op deze onderwerpen? Welke blogs schrijf je als eerst? Wie wil je eigenlijk bereiken? En hoe bereik je die mensen? Wat is een goede structuur voor een blog? Hoe voorkom je dat je taal- of stijlfouten maakt en voor paal staat? Hoe lang moet een blog zijn? Welke keywords verwerk je erin? Wat zijn de SEO-regels om je blogs goed vindbaar te maken? En hoe vaak moet je eigenlijk bloggen? Kortom: wat is jouw blogstrategie?

Allemaal vragen waardoor je door de bomen het blogbos niet meer ziet of zelfs helemaal niet meer ziet zitten. Wat zonde is! Want als je schrijven leuk vindt, en graag je kennis en ervaringen deelt, waarom houd je jezelf dan tegen? Omdat je niet weet hoe?

Well, that is where I come in!

In een blogstrategie-sessie help ik je te bepalen:

  • met welke doelstellingen je gaat bloggen en hoe je dit haalbaar maakt
  • wie je wil bereiken en hoe je dit het beste kunt doen
  • wat voor soort blogs je gaat schrijven (er zijn zooooveel vormen en mogelijkheden!)
  • wat voor jouw blogs een goede opbouw en structuur is
  • hoe vaak je gaat bloggen en hoe een goede contentplanning eruit ziet
  • over welke onderwerpen je gaat schrijven (waar jouw klanten naar zoeken en op zitten te wachten!)
  • hoe je je blogs kunt promoten
  • hoe je concrete stappen kunt (blijven) zetten zodat je blog geen langzame dood zal sterven

Het eindresultaat…

Ik zet na onze sessie alles wat we besproken hebben + mijn adviezen in een document: een ijzersterke blogstrategie. Hiermee heb je een praktisch plan van aanpak en weet je zeker dat je blogs ook echt gevonden en gelezen worden en meer omzet op zullen gaan leveren.

Kosten: €149 ex btw

Aan de slag met jouw blogstrategie? Of weet je nog niet of het wat voor je is?

Stuur me een mailtje op hoi@josienharder.nl, bel me even of nog sneller en handiger: drop even een appje of voicememo op WhatsApp. Ik kijk met alle liefde en plezier met je mee of dit wat voor jou en jouw bedrijf is. Voor mij gaat jou en jouw business helpen namelijk vóór mijzelf verkopen. Ik help je ook echt alleen als ik denk dat ik in jouw situatie een verschil kan maken. Jij blij, ik blij.

Wie ben ik?

Leuk allemaal, maar natuurlijk ook belangrijk om te weten met wie je dan samen gaat werken. Ik ben Josien Harder (26) en ga helemaal AAN als ik andere ondernemers kan helpen harder te groeien door ze te ontzorgen op het gebied van online marketing. Want ik weet als geen ander hoeveel er komt kijken bij ondernemen, en hoe erg je tegen bepaalde onderdelen hiervan (bijvoorbeeld marketing en sales) op kunt zien en het maar uitstelt en uitstelt. Waardoor je jouw groei ook uitstelt! En dat is zonde.

Door mijn 6 jaar werkervaring als online marketeer ben ik best wel een beetje een supernerd op het gebied van online strategie, branding, bloggen, copywriting, social advertising, SEO en WordPress. Of je nu wil dat ik jouw online marketing voor je uitvoer, het je leer of regelmatig met je brainstorm en je een schop onder de kont geef: I’m your girl! En maar een appje van je vandaan.